Huiswerkbegeleiding

Komt uw kind regelmatig niet toe aan huiswerk omdat de televisie, computer, tablet of smartphone een te grote afleiding vormen?
Heeft uw kind moeite met het organiseren en plannen van zijn/haar schoolwerk en heeft uw kind regelmatig iemand nodig om hem of haar te overhoren? Studiecentrum Be Smart neemt graag een deel van deze zorg uit handen door het verzorgen van huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen.

Effectiever huiswerk maken

Social media, games, sporten, vriendjes en vriendinnetjes...... het valt niet mee om na een hele dag school zonder afleiding je huiswerk te maken. Vaak is een steuntje in de rug en een oogje in het zeil voldoende om kinderen beter te laten presteren op school.

Als kinderen effectiever hun huiswerk leren maken, merken ze dat er ook nog tijd overblijft voor de dingen die zíj belangrijk vinden en voor de nodige ontspanning. Be Smart helpt daarbij. Onze huiswerkbegeleiding is gericht op:

  • Duurzame studievaardigheden aanleren
  • Minder stress, meer vrije tijd
  • Hogere cijfers

Voordat een scholier start bij Be Smart, worden zijn of haar leervoorkeuren in kaart gebracht met behulp van een persoonlijke leervoorkeurentest. De begeleiding wordt afgestemd op ieders individuele manier van leren. Daarnaast geven we tips hoe uw kind de persoonlijke leerstrategieën ook op school kan inzetten.

MindmapMindmap

 

Voor wie is huiswerkbegeleiding geschikt?

Huiswerkbegeleiding is er voor leerlingen die moeite hebben om zelfstandig hun huiswerk te doen. Het helpt scholieren in een fijn studieritme te komen en zorgt ervoor dat ze niet meer achterlopen met hun huiswerk. Ze zien hun resultaten verbeteren en krijgen zo weer vertrouwen en plezier in het leren.

Studiecentrum Be Smart biedt huiswerkbegeleiding in een eigentijdse leeromgeving met de enthousiaste inzet van getrainde huiswerkbegeleiders. De inrichting van onze locatie is zeer geschikt voor onderwijs maar ook met een vleugje huiskamergevoel.

Kom gratis een middag proberen!