Actueel

Op tijd beginnen loont!

ma 09/07/2018 - 14:57

Het nieuwe jaar tijdig beginnen met huiswerkbegeleiding werpt z'n vruchten af en is beter dan wachten tot het eerste rapport veel onvoldoende toont. Kent​ ​u​ ​deze​ ​rekensom, 1+1= 3?​ ​​​ ​Een​ ​som waar je eerst even over nadenken maar die ook zeker van toepassing is op de ervaringen bij het studiecentrum in Beilen. Be Smart licht de voordelen van een vroege start van huiswerkbegeleiding toe. 

BE SMART IS TROTS!!!!

wo 04/07/2018 - 21:56

Het afgelopen jaar hebben we een 100%-slagingspercentage behaald bij onze eindexamenleerlingen die vrijwel het volledige schooljaar  huiswerkbegeleiding hebben genoten bij Be Smart. Het is tot het allerlaatste moment nog heel spannend gebleven maar het is gelukt! Be Smart is daarom super trots en dik tevreden. We verheugen ons erop komend schooljaar weer nieuwe leerlingen naar het diploma toe te mogen begeleiden.

Studiecentrum Be Smart feliciteert alle geslaagden!!

di 19/06/2018 - 12:34

Afgelopen woensdag 13 juni zijn we op pad gegaan om alle geslaagden een felicitatie en bezoekje te brengen.

Super trots zijn we op de totaal behaalde resultaten van dit jaar. Knap werk. We zijn dan ook verheugd dat wij hier deelgenoot van hebben mogen zijn.

Uiteraard wensen wij de herkansers heel veel succes met de laatste loodjes en hopen wij ook voor deze leerlingen op een mooi eindresultaat.